A Kapcsolatrendezés csapata
Megalakulásunkkor ketten alkottuk a csapatot: Andrea és Zsombor. Pár évvel később, 2022-ben Andrea anyai örömökkel lett megáldva, miközben csatlakozott hozzánk Szabina. Jelenleg Szabinával és Zsomborral találkozol a Kapcsolatrendezés ülésein, miközben Andrea a háttérből szakmailag támogat minket. A Kapcsolatrendezés csapata szakmai szupervízorral is rendelkezik, a folyamatos fejlesztés és a magas szakmai színvonal képviselete érdekében. Az alábbiakban olvashatsz bővebben rólunk.
Kovács Szabina - Kapcsolatrendezés
Kovács Szabina – Kapcsolatrendezés
Kovács Szabina – Integrál tanácsadó, önismereti csoportvezető
Az Integrál Akadémia integrál pszichológia szakán végeztem integrál tanácsadóként. Bár korábbról 2 diplomám is van, mégis ez utóbbira vagyok a legbüszkébb. Itt teljesedtem ki, ebben vagyok igazán önmagam. A belső munka számomra fontos, így jelenleg is továbbképzem magam. Integrál önismereti csoportvezető vagyok, és képződő bodywork csoportvezető asszisztens.
Vallom, hogy a tiszta, asszertív kommunikáció alkalmazása épp olyan fontos az emberi kapcsolatainkban, mint az érzéseink átadása, ami alapján a másik jobban megérti mi zajlik bennünk.
Fontosnak tartom, hogy asszertíven ki tudd fejezni önmagad és érvényesíteni saját igényeidet, így a másik felet is meghallod és megérted, elkerülve ezzel, a megbántást, sértődést, játszmákat, legyen szó családi, párkapcsolati, baráti, munkahelyi nehézségről, konfliktusról.
Egyéni bemutatkozó oldalamra ide kattintva juthatsz el.
Szántai Zsombor – Integrál tanácsadó, mentor
A Kapcsolatrendezés hitvallásához egy fontos üzenettel érkeztem. Generációkról generációkra öröklődnek többek közt szokásaink, traumáink, személyiségünk egy-egy összetevője, vonásaink. Talán te is felismerhettél már egy egy hasonló mozdulatot vagy mintát szüleid, nagyszüleid vagy akár testvéreid körében. Ugyan így tudjuk örökölni a kommunikációs mintáinkat, vagy megküzdési stílusainkat egy-egy nehéz helyzettel. Az asszertív kommunikáció saját tapasztalataim szerint nagyon sok helyen kimaradt ebből a folyamatból, hiszen ez a technika is egy új és egyben kiváló eszköz, ami szüleink, nagy- dédszüleink eszköztárából szinte teljesen hiányzott.
A Kapcsolatrendező ülések alatt több hasznos önismereti eszköz mellett ezt tudom adni neked: elfogadást, empátiát, szeretetet, valamint új tiszta, asszertív és erőszakmentes kommunikációs mintákat.
Egyéni bemutatkozó oldalamat ide kattintva találhatod meg.
Szántai Zsombor - Integrál Tanácsadó
Szántai Zsombor – Kapcsolatrendezés
Válóczi Andrea
Válóczi Andrea – Kapcsolatrendezés
Válóczi Andrea – Integrál tanácsadó
Hiszem, hogy meghitt kapcsolatot ápolni önmagunkkal a legnemesebb és egyben a legnehezebb feladat. A kapcsolattudatosság számomra azt jelenti, hogy kapcsolatban vagyok magammal, ismerem képességeimet, tehetségemet, tisztában vagyok saját szükségleteimmel, vágyaimmal és határaimmal.
Egészséges és fenntartható kapcsolatot akkor tudok ápolni másokkal, ha ez az intim – vagyis őszinte – viszony megvan önmagammal. Célom a Kapcsolatrendezés alkalmain az, hogy embertársaimnak segítsek megmutatni, hogyan tudnak tenni a saját és a közös boldogságukért. A transzparencia, az átláthatóság a Tiszta Kommunikáció az amit mi, a Kapcsolatrendezés csapata adunk neked, hogy ezek a nehéz tartalmak a felszínre jöhessenek. Amikor ez megtörténik, akkor tudunk ott lenni melletted, mellettetek, hogy asszertíven segítsük a szeretet kapcsolódást közöttetek.
Egyéni bemutatkozó oldalamat itt találhatod meg:
Válóczi Andrea honlapja

Érdekes paradoxon, hogy amikor képes vagyok elfogadni magam olyannak, amilyen vagyok, akkor válok képessé a változásra.”
Carl Rogers